Ναδάλ: «Τεράστιο ταλέντο ο Κύργιος αλλά δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του»

Ναδάλ: «Τεράστιο ταλέντο ο Κύργιος αλλά δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ράφα Ναδάλ αρχικά αποθέωσε τον Νικ Κύργιο και στη συνέχεια έδωσε τη δικιά του εκδοχή για την προβληματική

Ο Νικ Κύργιος ανέτρεψε τα προγνωστικά και νίκησε τον Ραφαέλ Ναδάλ στο τουρνουά του Ακαπούλκο! Ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής, μετά από 3 ώρες και 3 λεπτά μιας συγκλονιστικής μάχης, πήρε τη νίκη, μια από τις σημαντικότερες της καριέρας του, με 3-6, 7-6 (2) και 7-6 (6)!

Ο Ισπανός σούπερ σταρ μίλησε για τον ιδιότροπο Κύργιο και τόνισε πως έχει το ταλέντο να διεκδικεί το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά… «Είναι ένας αθλητής με τεράστιο ταλέντο. Θα μπορούσε να κερδίζει Grand Slam, ή να διεκδικεί το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Για κάποιο λόγο όμως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται», τόνισε ο Ναδάλ για τον Κύργιο.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός έχει πέσει στο Νο 72 του κόσμου, με τον Ισπανό θρύλο να συμπληρώνει με σημασία για τη συμπεριφορά του αντιπάλου του: «Δε σέβεται το κοινό, δε σέβεται τον αντίπαλο και δε σέβεται ούτε τον εαυτό του. Αυτό είναι το πρόβλημα του.» Να σημειωθεί πως ο Κύργιος αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ