Κύργιος: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ναδάλ, δεν ξέρει τι έχω περάσει»

Κύργιος: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ναδάλ, δεν ξέρει τι έχω περάσει»

Ο Νικ Κύργιος δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η άποψη του Ισπανού τενίστα, τονίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Ο Ράφαελ Ναδάλ μετά την ήττα από τον Νικ Κύργιο στους «16» του Ακαπούλκο δήλωσε ότι ο Αυστραλός τενίστας δεν σέβεται τον κόσμο, τους αντιπάλους του, αλλά ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό.

Λίγες ώρες αργότερα ο 23χρονος απάντησε στον Ράφαελ Ναδάλ, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η άποψη του Ισπανού τενίστα. «Δεν ξέρει τι έχω περάσει, δεν με ξέρει. Οπότε δε θα τον ακούσω», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι ο Ισπανός αργεί πολύ ανάμεσα στους πόντους.

«Είμαι διαφορετικός, ο Ράφα είναι διαφορετικός. Μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτά που θέλει να κάνει. Δεν ξέρει τι έχω περάσει, δεν με ξέρει. Οπότε δε θα τον ακούσω. Εγώ παίζω μ’ αυτόν τον τρόπο, εκείνος με τον δικό του. Είναι πολύ αργός ανάμεσα στους πόντους και ο κανονισμός λέει πως τον ρυθμό του αγώνα τον καθορίζει εκείνος που σερβίρει. Αλλά ο Ράφα έχει αυτό τον ρυθμό κάθε φορά. Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι του, έχω το δικό μου παιχνίδι. Δε θα λάβω καθόλου υπόψη το σχόλιό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Βαβρίνκα για τα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Ακαπούλκο, ανέφερε: «Θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Ο Stan έχει κερδίσει τίτλους Grand Slam. Είναι απίστευτος παίκτης. Έχουμε παίξει άλλες 5 φορές στο παρελθόν και με έχει κερδίσει 3 φορές. Θα είναι καλός αγώνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ