Ζουχάι: «Μαχητής» ο Παγδατής, πέρασε στον 2ο γύρο

Ζουχάι: «Μαχητής» ο Παγδατής, πέρασε στον 2ο γύρο

Ο Κύπριος τενίστας κέρδισε με 2-1 σετ τον Σλοβάκο Αλεξ Μολκάν και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κορεάτη Γιουν-Σέονγκ Τσανγκ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 6-2) τον Αλεξ Μολκάν και πανηγύρισε την πρόκρισή του στον 2ο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη Ζουχάι της Κίνας.

Το παιχνίδι διήρκησε περίπου 2 ώρες, με τον Κύπριο τενίστα να «σβήνει» τα 8 από τα 12 μπρέικ πόιντς που δημιούργησε ο Σλοβάκος. Από την άλλη, «έσπασε» 5 φορές το σερβίς του αντιπάλου του και με εξαιρετική εμφάνιση στο τρίτο σετ έφτασε σε μια μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο σετ ο Παγδατής βρέθηκε να χάνει με 5-3 από τον Μολκάν, αλλά αντέδρασε και με 4 σερί γκέιμ έκανε το 7-5 και το 1-0. Στο δεύτερο προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο αντίπαλός του γύρισε την εις βάρος του κατάσταση και με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ ο Μάρκος κυριάρχησε και με 6-2 πήρε την πολυπόθητη νίκη και μαζί την πρόκριση.

Στον δεύτερο γύρο ο 33χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Κορεάτη Γιουν-Σέονγκ Τσανγκ, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ