Indian Wells: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Κύργιο, συνεχίζει ο Τζόκοβιτς

Indian Wells: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Κύργιο, συνεχίζει ο Τζόκοβιτς

Ο Σέρβος τενίστας συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του, τη στιγμή που ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός εμφανίστηκε κουρασμένος και αποκλείστηκε.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος (Νο. 33 στον κόσμο), δεν τα κατάφερε κόντρα στον Γερμανό, Φίλιπ Κολσράϊμπερ (Νο. 39), και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4), για το Indian Wells.

Ο 23χρονος εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένος μετά την νίκη του στο τουρνουά του Ακαπούλκο που διεξήχθη στο Μεξικό και δε μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός.

Μετά την αναμέτρηση του πάντως δήλωσε:

«Αισθανόμουν καλά και είχα πέντε ημέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας. Προφανώς δεν έπαιξα καλά. Ο Κολσράϊμπερ είναι ένας απίστευτος αντίπαλος. Ξέρει πως να νικά σε αγώνες τένις. Βέβαια, δεν έπαιξα το καλύτερο που μπορώ, αλλά κάθε φορά που πίστευα ότι θα πάρω προβάδισμα, έβρισκε την λύση», ήταν τα λόγια του Κύργιου.

Αντίθετα με τον Ελληνοαυστραλό, ο Νόβακ Τζόκοβοτς (Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη) συνεχίζει χωρίς προβλήματα την πορεία του στο Indian Wells, μετά και την νίκη του με 2-0 σετ (7-6, 6-2), επί του Αμερικανού, Μπιορν Φρατάτζελο.

Ο «Νόλε» δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, λυγίζοντας τον Φρατάτζελο στο τάι-μπρέικ με 7-5, ενώ στο δεύτερο δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κερδίζοντας εύκολα 6-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ