Φέντερερ – Τιμ στον τελικό του Indian Wells

Φέντερερ – Τιμ στον τελικό του Indian Wells

Ο Αυστριακός τενίστας κέρδισε με 2-1 σετ τον Μίλος Ράονιτς, ενώ ο Ελβετός πέρασε στον τελικό χωρίς αγώνα, καθώς ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του.

Στον τελικό του Indian Wells προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε τον Μίλος Ράονιτς και το βράδυ της Κυριακής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον σημαντικότερο τίτλο στην καριέρα του.

Ο Αυστριακός κέρδισε με 2-1 σετ (7-6 [3], 6-7 [3], 6-4) τον υψηλόσωμο Καναδό, με τη μάχη να διαρκεί 2 ώρες και 31 λεπτά! Τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα των τάι μπρέικ, με τον Τιμ να παίρνει το πρώτο και τον Ράονιτς το δεύτερο. Στο τρίτο ο Τιμ έκανε μπρέικ στο 5ο γκέιμ (3-2) και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στα εναπομείναντα γκέιμ σέρβιρε σωστά, με το 6-4 να του δίνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Εκεί ο Αυστριακός θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος πέρασε στον τελικό χωρίς να αγωνιστεί, καθώς λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού. Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός ATP Masters 1000 για τον Τιμ, ο οποίος ήταν φιναλίστ στη Μαδρίτη το 2017 και το 2018.

Δείτε το βίντεο με το τελευταίο γκέιμ του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ