Σάκκαρη: «Κοιμόμουν στο πρώτο σετ» (vid)

Σάκκαρη: «Κοιμόμουν στο πρώτο σετ» (vid)

Με μια ιδιαίτερη φράση θέλησε να περιγράψει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την κακή της απόδοση στο πρώτο σετ κόντρα στην Όλγκα Ντανίλοβιτς για το Miami Open.

Η Μαρία Σάκκαρη… άργησε να πάρει μπρος στον αγώνα με την Όλγκα Ντανίλοβιτς στο Miami Open, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια, όντας καλεσμένη στο Tennis Channel.

Όπως δήλωσε, η κακή της απόδοση στο πρώτο σετ την έκανε να… «ξυπνήσει», γεγονός που ακολούθως βελτίωσε αισθητά την εικόνα της.

«Νομίζω πως κοιμόμουν στο πρώτο σετ. Ήμουν 1-6, 0-2 πίσω, είχα πολύ κακή διάθεση, ειδικά στο πρώτο σετ, αλλά είπα στον εαυτό μου: «Μαρία, πρέπει να ξυπνήσεις, πρέπει να κάνεις κάτι, τουλάχιστον προσπάθησε να παλέψεις, βάλε όλες τις μπάλες μέσα». Το τένις μου έγινε καλύτερο μετά από αυτό και πήρα τη νίκη».

Η Ελληνίδα τενίστρια, πάντως, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες υποστηρικτές της στο Australian Open: «Ανατριχιάζω μόνο που μου το λέτε. Ήταν κάτι απίστευτο. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, έχω παίξει ξανά άλλωστε στον τρίτο γύρο, αλλά όλη η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική».

Όσον αφορά τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στα δάκτυλα του χεριού, η Μαρία ανέφερε πως τελικά βρήκε τη λύση με έναν όμως… ανέλπιστο τρόπο.

«Δεν ξέρω πως έγινε, δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτό μου είπαν. Η θεραπεία που έκανα ήταν για τον αυχένα και μετά τα δάχτυλά μου έγιναν καλύτερα. Ξέρω πως ακούγεται περίεργο!».

https://youtu.be/Yig1sbdbBMw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ