Μαϊάμι: Ένα βήμα πριν τον τελικό οι Τσιτσιπάς/Κόολχοφ

Μαϊάμι: Ένα βήμα πριν τον τελικό οι Τσιτσιπάς/Κόολχοφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο παρτενέρ του στα διπλά, Γουέσλεϊ Κόολχοφ, σήμερα στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν τους Ιβάν Ντόντιγκ και Εντουαρντ Ρότζερ – Βάσελιν για τα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι.

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο κυρίως ταμπλό του μονού στο τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι μπορεί να ολοκληρώθηκε άδοξα, καθώς ηττήθηκε στους «16», αλλά ο Ελληνας τενίστας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο διπλό παρέα με τον Γουέσλεϊ Κόολχοφ.

Το ελληνοολανδικό δίδυμο σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τους Ιβάν Ντόντιγκ και Εντουαρντ Ρότζερ – Βάσελιν για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες, Πέμπτης, αλλά αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο παρτενέρ του τα πηγαίνουν περίφημα και είναι έτοιμοι να πετύχουν μία ακόμα μεγάλη νίκη στο τουρνουά του Μαϊάμι. Οι δύο τενίστες έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν βρει ρυθμό και έχουν αποκτήσει ψυχολογία.

Το παιχνίδι με τους Ιβάν Ντόντιγκ και Εντουαρντ Ρότζερ – Βάσελιν δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο συμπατριώτης μας και ο Ολλανδός έχουν αποδείξει ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα.  Ο δεύτερος ημιτελικός είναι ανάμεσα στους Αμερικανούς Μπομπ και Μάικ Μπράιαν και τους Λούκας Κούμποτ/Μαρτσέλο Μέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ