Η Nike αφήνει τα «RF» αποκλειστικά στον Φέντερερ

Η Nike αφήνει τα «RF» αποκλειστικά στον Φέντερερ

Έτοιμη να εγκαταλείψει να τη μάρκα παπουτσιών «RF» που φέρει τα αρχικά του διάσημου τενίστα είναι η αμερικάνικη εταιρεία, βάζοντας οριστικό τέλος στην μακροχρόνια συνεργασία τους.

Ευχάριστα νέα για τον Ρότζερ Φέντερερ, αφού η Nike βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να εγκαταλείψει τη μάρκα «RF», που φέρει τα αρχικά του κορυφαίου Ελβετού τενίστα. Ο 37χρονος μόλις πέρσι τερμάτισε τη μακροχρόνια συνεργασία του με τη διάσημη εταιρεία, όταν εμφανίστηκε στο Wimbledon με διαφορετικά ρούχα, εκτός φυσικά από τα παπούτσια που παρέμεναν να ανήκουν στη Nike.

Όπως φαίνεται, όμως, η αμερικάνικη εταιρεία φαίνεται πρόθυμη να κόψει και τον τελευταίο δεσμό που διατηρεί με τον Φέντερερ, ο οποίος από εδώ και έπειτα θα είναι ελεύθερος να… απολαύσει πλήρως τη νέα συμφωνία του με την ιαπωνική εταιρεία ρούχων, Uniqlo.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό η ετήσια αμοιβή που θα λαμβάνει ο Ελβετός από τη συμφωνία θα αγγίζει τα 30 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το γεγονός πως το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές θα κρατήσει για τα επόμενα δέκα χρόνια εξασφαλίζει στον Φέντερερ πλούσιες αποδοχές ακόμη και μετά την απόσυρσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ