Με Κουκούσκιν ο Τσιτσιπάς

Με Κουκούσκιν ο Τσιτσιπάς

Ο Μικαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Monte Carlo Masters.

Τον Μικαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν θα βρει απέναντί του ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσεχή Τετάρτη (17/4) για τον δεύτερο γύρο του Monte Carlo Masters.

Ο 31χρονος τενίστας πάντως είναι γνώριμος αντίπαλος για τον Στέφανο, αφού οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί συνολικά τρεις φορές.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στο Ντουμπάι, με τον Στέφανο να επικρατεί στα τρία σετ (6-2, 6-7, 6-3), ενώ φέτος οι δυο τους αναμετρήθηκαν στον τελικό της Μασσαλίας, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής είχε νικήσει σε straight sets (7-5, 7-6) για να πανηγυρίσει τον δεύτερο ATP τίτλο του.

Η τρίτη φορά που οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στα προκριματικά του Masters της Ρώμης την περσινή σεζόν, με τον Στέφανο να κάνει το τρία στα τρία, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 5-7, 6-3, 7-6(5).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Τσιτσιπάς έχει την παράδοση με τον μέρος του κόντρα στον Κουκούσκιν και πλέον έχει βάλει στόχο να διατηρήσει το απόλυτο κόντρα στο  Νο.42 της παγκόσμιας κατάταξης.

Υπενθυμίζεται πως αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας για τον Έλληνα πρωταθλητή στο χώμα τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ