Αποκλείστηκε από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Αποκλείστηκε από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον αντίπαλο του, ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Σε κακό… δαίμονα έχει εξελιχθεί ο Ντανίλ Μεντβέντεφ για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού για ακόμη μια φορά ο Ρώσος έφραξε την πορεία του Έλληνα πρωταθλητή προς ακόμα μία διάκριση, αυτή τη φορά στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ο 20χρονος τενίστας ηττήθηκε με σκορ 2-1 (6-2, 1-6, 6-4), για τους «16» της διοργάνωσης και δεν θα συνεχίσει στο υπόλοιπο του χωμάτινου τουρνουά που διεξάγεται στο Μονακό. Ο Τσιτσιπάς ήταν ιδιαίτερα καλός στο δεύτερο σετ το οποίο και κατέκτησε.

Ωστόσο αυτό που του στέρησε τη νίκη ουσιαστικά ήταν το κακό του ξεκίνημα, με τον Μεντβέντεφ να παίρνει εύκολα το σετ και να εξασφαλίζει ένα καλό προβάδισμα ενόψει τη συνέχειας. Στο τελευταίο σετ το ματς ήταν ανταγωνιστικό, με τον Ρώσο να περνά εν τέλει στην επόμενη φάση.

Ο Μεντβέντεφ έχει αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά τέσσερις φορές και έχει επιβληθεί του Έλληνα τενίστα όλες, με τον Ρώσο να αποδεικνύεται ως κακός δαίμονας του Έλληνα τενίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ