Ο Βασιλιάς της… σκόνης υποκλίθηκε στον Φονίνι! (vids)

Ο Βασιλιάς της… σκόνης υποκλίθηκε στον Φονίνι! (vids)

Ο Ιταλός τενίστας με μια επική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 σετ του Ραφάελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Μόντε Κάρλο Μάστερς.

Εσκασε η… βόμβα στο Μόντε Κάρλο! Ο Φονίνι πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του κέρδισε τον Ναδάλ στον ημιτελικό του Μόντε Κάρλο Μάστερς και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λάγιοβιτς.

Ο Ιταλός τενίστας κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και κέρδισε τον «βασιλιά της σκόνης» στο «σπίτι» του με 6-4, 6-2, αναδεικνύοντας τις αδυναμίες του Ναδάλ. Ο Φονίνι ανάγκασε τον Ματαντόρ να υποκλιθεί μπροστά του και του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του στο Μονακό.

Ο 31χρονος, Νο. 18 στην παγκόσμια κατάταξη, έπαιξε το τένις της ζωής του και έβγαλε τον Ισπανό εκτός ρυθμού. Ο Ράφα προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά μόνο ο Φονίνι υπήρχε στο κορτ. Ο Ιταλός με αντεπίθεση διαρκείας πήρε το πρώτο σετ με 6-4 και στη συνέχεια και το δεύτερο με 6-2.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ναδάλ στο Μονακό μετά από 18 σερί νίκες, 3 τίτλους και 25 σερί κερδισμένα σετ, ενώ ο Φονίνι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Μάστερς διοργάνωσης.

Μάλιστα, θα αντιμετωπίσει έναν παίκτη, που επίσης δεν έχει αντίστοιχη εμπειρία από τελικούς. Ο λόγος για τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο οποίος με μία επική ανατροπή νίκησε με 2-0 σετ τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση του Φονίνι με τον Ναδάλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ