Βαρκελώνη: Ο φανταστικός Τιμ πέταξε εκτός τον Ναδάλ!

Βαρκελώνη: Ο φανταστικός Τιμ πέταξε εκτός τον Ναδάλ!

Ο Αυστριακός έπαιξε φανταστικό τένις, κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφαελ Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ.

Το έκανε ξανά! Ο Ντομινίκ Τιμ παίζοντας καταπληκτικό τένις κέρδισε με 2-0 σετ τον Ράφα Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του 500άρι τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

Ο Αυστριακός, ο οποίος κέρδισε τον Ναδάλ στο χώμα για 4η φορά στην καριέρα του, ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο του και με ανεπανάληπτα χτυπήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Ισπανό, που έψαχνε τον 12ο τίτλο του στην Βαρκελώνη!

Ο Τιμ έκανε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς του Ναδάλ. Ο Αυστριακός με 6-4, 6-4 έφτασε στην πολυπόθητη νίκη και πλέον το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό.

Ο Ματαντόρ από την άλλη, πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη και παρότι στο τέλος βρέθηκε σε θέση για μπρέικ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις τρεις ευκαιρίες που είχε. Στο 5-4 ο Ράφα προηγήθηκε με 0-40 στο σερβίς του Τιμ, αλλά ο Αυστριακός με πέντε σερί πόντους έκανε το 6-4 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη – πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ