Στο τουρνουά της Μαδρίτης η Μαρία Σάκκαρη

Στο τουρνουά της Μαδρίτης η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την κατάκτηση του Ραμπάτ Όπεν ξεκινά την προσπάθεια της στο τουρνουά της Μαδρίτης κόντρα στην Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Η Μαρία Σάκκαρη αφήνει πίσω της την κατάκτηση του τουρνουά του Ραμπάτ και «χωρίς ανάσα» θα ξεκινήσει την προσπάθεια της σε ακόμη ένα τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα λάβει μέρος σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά που γίνονται, μέσα στη σεζόν, καθώς εκεί παρευρίσκονται συνήθως μεγάλα ονόματα του τένις αφού προετοιμάζονται για το Grand Slam του Ρολάντ Γκαρός.

Η 23χρονη θα βρει στο δρόμο της, απόψε στις 17:30, την Ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο που είναι στο νούμερο 27 της παγκόσμιας κατάταξης και το έργο της Σάκκαρη μόνο εύκολο δεν θεωρείται καθώς η αντίπαλος της είναι αρκετά καλή στο χώμα.

Τέλος, στην Μαδρίτη αναμένεται να ταξιδέψει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς (θα ξεκινήσει από τον δεύτερο γύρο) αφού όμως ολοκληρώσει το τουρνουά του Εστορίλ όπου έχει προκριθεί στον τελικό και θα αντιμετωπίσει τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας (5/5, 17:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ