Μαδρίτη: Ο Μαναρίνο στον δρόμο του Τσιτσιπά

Μαδρίτη: Ο Μαναρίνο στον δρόμο του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, ο οποίος κέρδισε με 2-1 σετ τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αφήσει πίσω του το Εστορίλ και βρίσκεται στην Μαδρίτη, όπου θα λάβει μέρος στο Mutua Madrid Open. Ο Ελληνας τενίστας πέρασε bye τον πρώτο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρίνο.

Ο Γάλλος, Νο. 56 στην παγκόσμια κατάταξη, το μεσημέρι της Τρίτης επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-1) του Ζοάο Σόουζα (Νο. 75) και «σφράγισε» το μεγάλο ραντεβού με τον «Τσιτσιφάστ». Ο αριστερόχειρας τενίστας έκαμψε την αντίσταση του Πορτογάλου και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη μας, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι. Ο Στέφανος είναι το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Εστορίλ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πανηγύρισε το τρίτο ATP τρόπαιο στην καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ