Στους 4 της Μαδρίτης ο Τιμ, απέκλεισε τον Φέντερερ (vid)

Στους 4 της Μαδρίτης ο Τιμ, απέκλεισε τον Φέντερερ (vid)

Ο Ντόμινικ Τιμ σε ένα μεγάλο ματς απέκλεισε με 2-1 σετ τον Ρότζερ Φέντερερ και τον άφησε εκτός ημιτελικών του Open της Μαδρίτης.

Μεγάλη μάχη μεταξύ του Ντόμινικ Τιμ και του Ρότζερ Φέντερερ στο χωμάτινο κορτ της Μαδρίτης για τους 8 της διοργάνωσης, με τον Αυστριακό να αναδεικνύεται νικητής με 2-1 σετ (3-6, 7-6 [11], 6-4).

Ο 37χρονος Φέντερερ ξεκίνησε καλύτερα από τον 25χρονο αντίπαλό του, έκανε το μπρέικ και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ είχαμε πραγματικό θρίλερ. Ο Φέντερερ προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο Τιμ απάντησε και πήρε το προβάδισμα με 7-6. Κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν έκανε πίσω με αποτέλεσμα μετά από μια μάχη 57’, ο Αυστριακός πήρε το σετ με 7-6 [11] στο tie break.

Στο 3ο σετ ο Τιμ προηγήθηκε με 3-1, ο Φέντερερ απάντησε ισοφαρίζοντας σε 4-4, αλλά ο 25χρονος έκανε το κρίσιμο break και τελικά επικράτησε μετά από 2 ώρες και 10’ με 2-1 σετ.

Αυτή ή ήταν η Τρίτη νίκη στα πέντε τελευταία ματς του Τιμ κόντρα στον Ελβετό θρύλο του τένις που πλέον βρίσκεται στους 4 του Open της Μαδρίτης και θα αντιμετωπίσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ