Ο… άνετος Τσιτσιπάς και η αναγνώριση από τον Ζβέρεφ

Ο… άνετος Τσιτσιπάς και η αναγνώριση από τον Ζβέρεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε σε συνέντευξή του για την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στους 4 του Open της Μαδρίτης με τον ηττημένο Ζβέρεφ να τον αποθεώνει!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πετάει από νίκη σε νίκη φέτος, φτάνοντας πρώτος τις 26 στη σεζόν. Θύμα του ήταν ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον οποίο απέκλεισε στη φάση των 8 του Open της Μαδρίτης σε ένα ματς με τένις πολύ υψηλού επιπέδου.

Σήμερα (11/5) το βράδυ και ώρα 22:00 ο Έλληνας τενίστας τίθεται αντιμέτωπος με τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ, με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης.

Μια αναμέτρησης που ουδόλως… τρομάζει τον Τσιτσιπά που είναι καλά, αισθάνεται πολύ άνετα και απολαμβάνει το τένις που βγάζει στα κορτ αυτή την εποχή όπως δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου. Νομίζω πως άξιζα τη νίκη στο τέλος. Έπαιζα πολύ καλά, ένιωθα πολύ άνετα στο κορτ. Όταν νιώθεις έτσι, μπορείς να κάνεις θαύματα. Απολαμβάνω όλη τη διαδικασία, τη διαμονή μου εδώ μέχρι τώρα και ελπίζω πως θα κάνω ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Ο κόσμος φώναζε το όνομά μου και ήταν πολύ χαρούμενοι που με έβλεπαν να αγωνίζομαι. Αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Το κοινό το απολαμβάνει και εγώ το απολαμβάνω επίσης. Νιώθω μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που με υποστηρίζει ο κόσμος και που αρέσει στον κόσμο το παιχνίδι μου».

Την πολύ μεγάλη και ραγδαία βελτίωση του Τσιτσιπά αναγνώρισε και ο ηττημένος της αναμέτρησης Σάσα Ζβέρεφ. Ο Γερμανός και Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης ανέφερε για τον αντίπαλό του:

«Ο Τσιτσιπάς παίζει πολύ καλά, είναι φανερό ότι έχει βελτιωθεί πολύ. Το σερβίς του είναι εξαιρετικό, με εξέπληξε. Και το δεύτερο χτύπημά του είναι απίστευτα επιθετικό, άρα δεν ήταν εύκολο. Ένιωσα, μάλιστα, ότι έπαιξα κι εγώ πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ. Αν έπαιζα λίγο πιο επιθετικά στα μπρέικ πόιντ του τρίτου σετ, ίσως να περνούσα μπροστά στο σκορ και να έπαιρνα και το παιχνίδι. Αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ