Με 2/2 νίκες, στο κυρίως ταμπλό της Ρώμης η Σάκκαρη

Με 2/2 νίκες, στο κυρίως ταμπλό της Ρώμης η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε τα δεύτερη νίκη της στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης επικρατώντας με 2-0 της Πέτκοβιτς και βρίσκεται πλέον στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Άλλη μια νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη που έκανε το 2/2 στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης και πέρασε πλέον στο κυρίως ταμπλό. Η αρχή είχε γίνει με Βέρα Ζβονάρεβα, με την Άντρεα Πέτκοβιτς να είναι το δεύτερο θύμα της Ελληνίδας αθλήτριας που επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 7-5).

Η Σάκκαρη ξεκίνησε εξαιρετικά στο πρώτο σετ, προηγήθηκε με 3-1 και 5-1 στα γκέιμ και τελικά έκανε το 1-0 στα σετ μέσα σε 54’. Στο δεύτερο σετ η Πέτκοβιτς ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική με το σετ να πηγαίνει στο 5-5. Η Σάκκαρη πήρε το 11ο γκέιμ και στο 12ο που ήταν και ματς πόιντ ήταν ψύχραιμη και ακριβής παίρνοντας τον πόντοι και νικώντας με 2-0 σετ μετά από 1 ώρα και 45 λεπτά τένις.

Πλέον η Μαρία βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό και θα συμμετάσχει στον 1ο γύρο του τουρνουά της Ρώμης, όπου θα βρει μπροστά της κάποια από τις Σαμπαλένκα, Σερένα Γουίλιαμς, Κοτσιαρέτο, Παβλιουτσένκοβα, Κασάτκινα, Κις, Γκαρσία, Κόνταβεϊτ και Τομλιάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ