Η απίθανη ιστορία της Σάκκαρη πίσω από τον τίτλο στο Ραμπάτ! (pic)

Η απίθανη ιστορία της Σάκκαρη πίσω από τον τίτλο στο Ραμπάτ! (pic)

Τι αποκάλυψε η Ελληνίδα τενίστρια στο WTA Insider - Η... ατυχία που τελικά της έφερε τύχη και τη βοήθησε να πάρει τον τίτλο στο Μαρόκο.

Οι αθλητές είναι γνωστοί για τα γούρια και τις προλήψεις τους.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον γενικό κανόνα κι έτσι, λίγες ημέρες μετά τη θριαμβευτική της πορεία στο Ραμπάτ, αποκάλυψε ότι οι ακαθαρσίες ενός πτηνού στην τσάντα της πριν από το τουρνουά, την είχαν προετοιμάσει για μεγάλα πράγματα!

«Είναι αστείο. Ένα πουλί κουτσούλησε την τσάντα μου πριν από το τουρνουά στο Ραμπάτ. Ήταν οιωνός. Ήξερα ότι καλά πράγματα επρόκειτο να συμβούν. Από τότε και μέχρι σήμερα δεν μπήκα σε διαδικασία να καθαρίσω την τσάντα μου. Δεν πρόκειται να την πλύνω», είπε η χαρακτηριστικά Σάκκαρη στο WTA Insider.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτός είναι ο πρώτος και μοναδικός τίτλος WTA που έχει κατακτήσει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στο χωμάτινο Masters της Ρώμης. Η Ελληνίδα τενίστρια, που ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά, σήμερα αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο και επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 σετ της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ