Κύργιος: «Έχει αρρωστημένη εμμονή να τον αγαπούν ο Τζόκοβιτς»

Κύργιος: «Έχει αρρωστημένη εμμονή να τον αγαπούν ο Τζόκοβιτς»

Αντιδράσεις προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο Νικ Κύργιος. Τι είπε για τους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Ο Νικ Κύργιος μίλησε για τους τους τρεις κορυφαίους τενίστες του κόσμου Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και φυσικά προκάλεσε, όπως συνηθίζει, αντιδράσεις. Ο Ελληνοαυστραλός ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν δίστασε να σχολιάσει τους πάντες.

Ο Νικ Κύργιος που είχε ζητήσει να καταργηθεί η χωμάτινη επιφάνεια είναι στη Ρώμη και ξεκίνησε το σόου μέσα στα κορτ αλλά και εκτός αυτών.

Αρχικά αποκάλεσε GOAT τον Ρότζερ Φέντερερ και εν συνεχεία είπε για τον Ναδάλ: «Αυτό που έχει καταφέρει ο Ράφα να κάνει είναι τρομακτικό. Ξέρω πως έχει κερδίσει 11 Grand Slam στο Roland Garros, αλλά το ότι έχει προσαρμόσει το παιχνίδι του και αλλού και έχει κερδίσει τόσα πολλά και στο γρασίδι είναι τρελό»

Όσον αφορά τον Τζόκοβιτς: «Έχει μια αρρωστημένη εμμονή με το να είναι αγαπητός. Θέλει τόσο πολύ να είναι αγαπητός, που δεν το αντέχω. Είναι cringe.»

Σχετικά με τα παιχνίδια του με αντίπαλο τον Σέρβο τόνισε πως μετά από τις 2 νίκες του, θα πετύχει και 3η με τον Τζόκοβιτς: «Αν δεν μπορείς να με κερδίσεις, δεν είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο πανηγυρισμός αυτός με σκοτώνει. Αν παίξουμε ξανά και τον κερδίσω, θα κάνω αυτόν τον πανηγυρισμό μπροστά του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ