Ρώμη: Αγχωτική πρόκριση για Φέντερερ, άνετα στους «8» ο Ναδάλ

Ρώμη: Αγχωτική πρόκριση για Φέντερερ, άνετα στους «8» ο Ναδάλ

Ο Ελβετός επικράτησε πολύ δύσκολα με 2-1 σετ του μαχητικού Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος μάλιστα έχασε και δύο match points, ενώ ο Ισπανός νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του χωμάτινου Masters που διεξάγεται στη Ρώμη πανηγύρισαν οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός τενίστας επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 7-6 [7]) του μαχητικού Μπόρνα Τσόριτς, ενώ μάλιστα χρειάστηκε να σώσει δύο match points, προτού «σφραγίσει» το εισιτήριό του για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο «μαέστρος» βρέθηκε πολύ κοντά στον αποκλεισμό, αλλά στη ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ έδειξε χαρακτήρα, βρήκε πρώτα σερβίς, πήρε εύκολους πόντους και στο τέλος πανηγύρισε την σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά.  Στον επόμενο γύρο ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Στέφανος Τσιτσιπάς – Φάμπιο Φονίνι.

Τον δρόμο που χάραξε ο Φέντερερ ακολούθησε και ο Ράφαελ Ναδάλ. Σε αντίθεση, όμως, με τον Ελβετό, ο Ισπανός έκανε… πάρτι απέναντι στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Ο Ματαντόρ παίζοντας εξαιρετικό τένις επικράτησε με 6-1, 6-0 του 27χρονου Γεωργιανού και συνεχίζει την πορεία του στην «αιώνια» πόλη, έχοντας ως στόχο τον ένατο τίτλο του. Ο επόμενος αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ θα είναι ο συμπατριώτης του, Φερνάντο Βερντάσκο, ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ του Καρέν Χατσάνοφ με 7-5, 3-6, 6-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ