Τσιτσιπάς σε Σάμαρη: «Είσαι βασιλιάς, συγχαρητήρια για τον τίτλο!»

Τσιτσιπάς σε Σάμαρη: «Είσαι βασιλιάς, συγχαρητήρια για τον τίτλο!»

Ο Ελληνας τενίστας με αναρτήσεις του στα social media, υποκλίθηκε στον μέσο της Μπεφνίκα και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Τα συγχαρητήριά του στον Ανδρέα Σάμαρη για την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μπενφίκα έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας έχει εξαιρετική σχέση με τον 29χρονο μέσο της Μπενφίκα, με τον οποίο είχαν συναντηθεί πριν από λίγες εβδομάδες στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Τσιτσιπά στο τουρνουά του Εστορίλ. Ο άσος της ομάδας από την Λισαβόνα, μάλιστα, είχε δώσει στον Στέφανο μια φανέλα των Αετών, ενώ παράλληλα είχαν βγάλει και τις σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασαν στα social media.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Ιταλία για το χωμάτινο Masters της Ρώμης, μόλις ενημερώθηκε για την κατάκτηση του τίτλου από την Μπενφίκα, έδωσε συγχαρητήρια στον Ανδρέα Σάμαρη. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας, «ανέβασε»  στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τη φωτογραφία του Σάμαρη με τον Βλαχοδήμο, οι οποίοι πόζαραν την ελληνική σημαία και του έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχία του. Μάλιστα, λίγο αργότερα έκανε νέο post, με το οποίο αποκάλεσε τον Ανδρέα Σάμαρη «Βασιλιά» και «φίλο».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ