Ρολάν Γκαρός: Στον δεύτερο γύρο με επική ανατροπή η Οσάκα!

Ρολάν Γκαρός: Στον δεύτερο γύρο με επική ανατροπή η Οσάκα!

Η Οσάκα βρέθηκε κάτω με σετ και μπρέικ (0-6, 4-5, 5-6), είδε την Σμιέντλοβα να σερβίρει δύο φορές για το ματς, αλλά δεν τα παράτησε και με μια επική ανατροπή πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Τον αποκλεισμό με τα… μάτια της είδε η Ναόμι Οσάκα στο παιχνίδι με την Σλοβάκα, Καρολίνα Σμιέντλοβα, για τον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, ωστόσο, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και 2-1 σετ (0-6, 7-6 [4], 6-1) να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Γιαπωνέζα βρέθηκε πίσω στο σκορ με σετ και με μπρέικ (0-6, 4-5, 5-6), είδε την αντίπαλό της να σερβίρει δύο φορές για το παιχνίδι, αλλά δεν τα παράτησε. Πίεσε, τα έδωσε όλα και στο τέλος δικαιώθηκε, παίρνοντας την μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση.

Το πρώτο σετ ήταν καταστροφικό, με την Σμιέντλοβα να κυριαρχεί απόλυτα στο κορτ, να εκμεταλλεύεται τα λάθη της Οσακά και να φτάνει εύκολα στο 6-0. Στο δεύτερο σετ η Γιαπωνέζα προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Σλοβάκα απάντησε με το ίδιο νόμισμα για το 3-3.

Στη συνέχεια μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές με μπρέικ (4-5, 5-6), αλλά δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι. Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης με δύο σερί μπρέικ έμεινε ζωντανή και έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ, το οποίο κατέκτησε με 7-4 και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Οσάκα άρχισε να βρίσκει ρυθμό στα χτυπήματά της, ανάγκασε την Σλοβάκα να παίζει συνεχώς σε θέση άμυνας και με 6-1 έκανε το 2-1 στα σετ και πανηγύρισε την επική ανατροπή – πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Αυτή μάλιστα ήταν η 15η διαδοχική νίκη για την Osaka σε Grand Slam διοργάνωση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ