Ρολάν Γκαρός: Πότε θα παίξει η Σάκκαρη με την Σινιάκοβα

Ρολάν Γκαρός: Πότε θα παίξει η Σάκκαρη με την Σινιάκοβα

Το παιχνίδι της 23χρονης τενίστριας με την Τσέχα για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός, ορίστηκε για το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στο Ρολάν Γκαρός, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει πανεύκολα τη νίκη απέναντι στην Ανα Τατισβίλι με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και μαζί το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του γαλλικού Οπεν.

Η 23χρονη στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Κατερίνα Σινιάκοβα, η οποία κέρδισε επίσης εύκολα την Ελενα Ριμπάκινα με 2-0 σετ. Το παιχνίδι της Μαρίας με την Τσέχα προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Πέμπτης και θα ξεκινήσει στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στο Court 7 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERT Sports. Η Σάκκαρη θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέχας και να πάρει το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Παρίσι. Το εμπόδιο της Σινιάκοβα δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια έχει αποδείξει περίτρανα τις τελευταίες εβδομάδες ότι δεν… λυγίζει στα δύσκολα και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε αντίπαλο.

Η Τσέχα βρίσκεται στο Νο. 40 της παγκόσμιας κατάταξης και οι δύο τενίστριες θα κοντραριστούν για 3η φορά, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Συγκεκριμένα, την πρώτη φορά που συναντήθηκαν το 2017, η Σάκκαρη είχε κερδίσει στο Γουίμπλεντον με 2-0 σετ (6-3, 6-4), ενώ η Σινιάκοβα είχε κερδίσει το 2018 στο Αυστραλιανό Οπεν με 2-1 σετ (6-2, 6-7 [5], 6-4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ