Σερένα: «Ζωγραφίζει» στο κορτ και την ζωγραφίζουν στις κερκίδες!

Σερένα: «Ζωγραφίζει» στο κορτ και την ζωγραφίζουν στις κερκίδες!

Η Αμερικανίδα ήταν η «μούσα» του ζωγράφου του Ρολάν Γκαρός, ο οποίος εμπνεύστηκε από την εμφάνισή της απέναντι στην Κουρούμι Νάρα και δημιούργησε έναν εντυπωσιακό πίνακα.

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι μία από τις σπουδαιότερες τενίστριες στην ιστορία του αθλήματος, με την Αμερικανίδα να έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα της και να έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους στην καριέρα της.

Σε όποιο γήπεδο αγωνίζεται γίνεται… χαμός, με τον κόσμο να στέκεται δίπλα της στις μεγάλες μάχες που δίνει στα κορτ και να της δείχνει έμπρακτα την αγάπη του. Αυτή την εβδομάδα η 37χρονη πλέον Σερένα αγωνίζεται στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι και στο Ρολάν Γκαρός, με την πολύπειρη τενίστρια την Πέμπτη να κερδίζει εύκολα την Κουρούμι Νάρα με 2-0 σετ και να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του γαλλικού όπεν.

Η Αμερικανίδα μάλιστα έγινε πηγή έμπνευσης για έναν ζωγράφο, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη σειρά στις κερκίδες του Philippe-Chatrier. Ο εν λόγω καλλιτέχνης βρίσκεται σχεδόν πάντα στη θέση του και ζωγραφίζει τους αθλητές, την ώρα που αγωνίζονται.

Αυτή τη φορά, «μούσα» του ήταν η Σερένα, με τον ζωγράφο να βάζει όλη του την τέχνη και να δημιουργεί έναν εντυπωσιακό πίνακα με την Αμερικανίδα εν δράσει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σερένα έχει κατακτήσει τρεις φορές το Ρολάν Γκαρός (2002, 2013, 2015) και φέτος ψάχνει τον τέταρτο τίτλο της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ