«Ο Τσιτσιπάς είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το Ρολάν Γκαρός»

«Ο Τσιτσιπάς είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το Ρολάν Γκαρός»

Ο παλαίμαχος τενίστας και πρώην Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αλεξ Κορέτια, μίλησε με τα καλύτερα για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον χαρακτήρισε ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Την πεποίθησή του ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Ρολάν Γκαρός εξέφρασε ο παλαίμαχος τενίστας και νυν σχολιαστής σε τηλεοπτικό σταθμό, Αλεξ Κορέτια, ο οποίος στο παρελθόν είχε φτάσει μέχρι το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 45χρονος πλέον Κορέτια, ο οποίος είχε φτάσει στους τελικούς του γαλλικού Οπεν το 1998 και το 2001, ανέφερε: Ο Στέφανος δείχνει μεγάλη ωριμότητα για την ηλικία του. Έχει ήδη σημαντική εμπειρία στο χώμα, κέρδισε στο Εστορίλ και έπαιξε πολύ καλά στη Μαδρίτη και στη Ρώμη, οπότε αυτό φέρνει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Βγήκε κερδισμένος από πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Νομίζω πως είναι έτοιμος για ένα μεγάλο τουρνουά εδώ στο Ρολάν Γκαρός. Θεωρώ τον Στέφανο ένα από τα φαβορί εδώ. Είναι ίσως λίγο πίσω σε σχέση με τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Τιεμ, αλλά ο Τσιτσιπάς και ο Φέντερερ έρχονται αμέσως μετά».

Ερωτηθείς για το αποψινό παιχνίδι του Στέφανου με τον Σέρβο Φίλιπ Κραΐνοβιτς, απάντησε: «Ο Στέφανος πρέπει να συνεχίσει να κάνει τα πράγματα που κάνει ήδη στη χωμάτινη σεζόν. Παίζει εξαιρετικά, κινείται πολύ καλά και μιξάρει τα χτυπήματά του με το forehand και το backhand του. Το σερβίς του θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Οι συνθήκες σήμερα θα είναι γρήγορες και αυτό θεωρώ ότι βοηθάει το παιχνίδι του. Αλλά ο Κραΐνοβιτς δεν παύει να είναι ένας επικίνδυνος παίκτης, γι’ αυτό και θα πρέπει να παίζει βαθιές μπάλες και να μην τον αφήσει να κάνει το παιχνίδι του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ