Ρολάν Γκαρός: «Βασιλική» πρόκριση με ιστορικό ρεκόρ! (vids)

Ρολάν Γκαρός: «Βασιλική» πρόκριση με ιστορικό ρεκόρ! (vids)

Ο Ρότζερ Φέντερερ στον 400ο αγώνα του σε Grand Slam διοργάνωση, επικράτησε με 3-0 σετ του Κάσπερ Ρουντ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του γαλλικού Οπεν.

Μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του παγκοσμίου τένις έγραψε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός τενίστας στον 400ο αγώνα του σε Grand Slam διοργάνωση, επικράτησε του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ με 6-3, 6-1, 7-6 [8] και προκρίθηκε δια περιπάτου στον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο 37χρονος, ο οποίος ακόμα δεν έχει χάσει σετ, συνέχισε απτόητος την πορεία του στη γαλλική πρωτεύουσα και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λεονάρντο Μάγερ – Νικολά Μαού.

Οποιος και αν βρεθεί στον δρόμο του Ρότζερ, ο πολύπειρος Ελβετός θα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική οκτάδα, όπου ενδεχομένως να συναντηθεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο σημερινό παιχνίδι ο «μαέστρος» ξεδίπλωσε στο κορτ τη σπουδαία του κλάση και έχοντας 11 άσους και 51 winners πήρε το εισιτήριο για τους «16». Ο Φέντερερ μπήκε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 6-3, ενώ εύκολο έργο είχε και στο δεύτερο (6-1). Στο τρίτο ο Νορβηγός δεν τα παράτησε, πίεσε και κατάφερε να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί ο «Βασιλιάς» αποδείχθηκε ψυχραιμότερος στα κρίσιμα σημεία και με 8-6 έκανε το 3-0 μετά από 2 ώρες και 11 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτή ήταν η 345η νίκη του Φέντερερ σε 400 Grand Slam παιχνίδια, αλλά και η 68η στο Ρολάν Γκαρός, όπου έχει απολογισμό 68-16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ