Ρολάν Γκαρός: Πότε θα παίξει με τον Βαβρίνκα ο Τσιτσιπάς

Ρολάν Γκαρός: Πότε θα παίξει με τον Βαβρίνκα ο Τσιτσιπάς

Το παιχνίδι του Ελληνα τενίστα με τον Ελβετό για τον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός ορίστηκε για το μεσημέρι της Κυριακής και θα ξεκινήσει περίπου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Την πορεία του προς τον τελικό του Ρολάν Γκαρός συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας το μεσημέρι του Σαββάτου κέρδισε με 3-1 σετ τον μαχητικό Σέρβο Φιλίπ Κραΐνοβιτς και πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο.

Στους «16» του γαλλικού Οπεν ο 20χρονος θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο, Στάνισλας Βαβρίνκα, με το παιχνίδι να ορίζεται από τους διοργανωτές για το μεσημέρι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, το ματς του Ελληνα τενίστα με τον Ελβετό θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο σε χωρητικότητα γήπεδο του Ρολάν Γκαρός, το Suzanne Lenglen και θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών Βοντρούσοβα-Σεβάστοβα και Βέκιτς-Κόντα για τη φάση των «16» των γυναικών.

Ο αγώνας του «Τσιτσιφάστ» με τον πολύπειρο Ελβετό θα είναι το τρίτο παιχνίδι στο εν λόγω κορτ και θα ξεκινήσει περίπου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, την ίδια μέρα θα αγωνιστούν οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ. Ο «μαέστρος» θα αντιμετωπίσει τον Λεονάρντο Μάγερ, ενώ ο Ισπανός θα παίξει με τον Χουάν Ιγνάσιο Λοντέρο. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο Philippe Chatrier.

Οι υπόλοιπες αυριανές αναμετρήσεις είναι Νισικόρι-Περ και Κανέπι-Μάρτιτς, ενώ από το ταμπλό των γυναικών ξεχωρίζει επίσης το ματς της Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα με τη Σλόαν Στίβενς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ