Βαβρίνκα: «Εκπληκτικός ο Τσιτσιπάς, θα γίνει σπουδαίο παιχνίδι»

Βαβρίνκα: «Εκπληκτικός ο Τσιτσιπάς, θα γίνει σπουδαίο παιχνίδι»

Ο Ελβετός τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο θα αντιμετωπίσει για τον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Στη μεγάλη μάχη που θα δώσει με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός αναφέρθηκε ο Στάνισλας Βαβρίνκα, με τον Ελβετό τενίστα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο συμπατριώτη μας.

Συγκεκριμένα, ο Βαβρίνκα τόνισε ότι ο Τσιτσιπάς είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει κάνει άλματα προόδου και έχει κερδίσει πολλούς αγώνες. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα είναι μια πρόκληση για εκείνον το ματς με τον 20χρονο, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι.

«Είναι εκπληκτικός παίκτης, σίγουρα. Πολύ βελτιωμένος. Κερδίζει πολλούς αγώνες. Έχει κερδίσει ήδη τους κορυφαίους, οπότε σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Είναι πολύ νέος και βρίσκεται ήδη στο top επίπεδο, έχει ήδη κερδίσει τους καλύτερους παίκτες και ψάχνει το δρόμο για μια μακροχρόνια καλή καριέρα. Είμαι χαρούμενος που θα τον αντιμετωπίσω αύριο. Σίγουρα θα είναι σπουδαίο ματς και είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω αυτή την πρόκληση.

Ποτέ δεν τον αντιμετώπισα, αλλά έχουμε προπονηθεί κάποιες φορές. Όταν είσαι απέναντί του, νιώθεις διαφορετικά τα χτυπήματά του σε σχέση με όταν τα βλέπεις. Όταν τον παρακολουθείς, νομίζεις πως το παιχνίδι του είναι κάπως πιο αργό, απ’ αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Δεν θα νιώθει πίεση και περιμένω να παίξει καλά. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς», ανέφερε ο 33χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ