Βαβρίνκα: «Θα μπορούσε να είχε κερδίσει ο Τσιτσιπάς»

Βαβρίνκα: «Θα μπορούσε να είχε κερδίσει ο Τσιτσιπάς»

Ο Ελβετός τενίστας μίλησε για την σκληρή μάχη που έδωσε με τον Στέφανο Τσιτσιπά και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ελληνα τενίστα.

«Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή» λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό φαίνεται να το ασπάζεται πλήρως ο Στάνισλας Βαβρίνκα.

Ο Ελβετός μετά τη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά (3-2 σετ), υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ελληνα τενίστα, με τον οποίο έδωσε μια σπουδαία μάχη διάρκειας 5 ωρών και 9 λεπτών.

«Νομίζω ότι άξιζε τη νίκη όσο κι εγώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήταν σίγουρη μια σκληρή ήττα για εκείνον, αλλά ήταν μεγάλη μάχη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με ό,τι έκανα σήμερα, με τον τρόπο που πάλεψα για να μείνω μαζί του, παρότι ήμουν κουρασμένος. Η διαφορά ήταν ένα εκατοστό. Θα μπορούσε να κερδίσει, είχε πολλές ευκαιρίες. Αν κέρδιζε, θα ήμουν ευχαριστημένος με τη μάχη που έδωσα. Δυστυχώς για εκείνον κέρδισα και είδαμε ότι το ματς πόιντ ήταν πάνω στη γραμμή. Ξέρουμε ότι θα μπορούσε να ήταν έξω».

Για το παιχνίδι με τον Ρότζερ Φέντερερ που ακολουθεί για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός: «Είναι μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να συνέλθω από το σημερινό ματς, ήταν πολύ μεγάλης διάρκειας. Μεγαλώνω ολοένα και περισσότερο και αυτό δεν θα με βοηθήσει για να είμαι έτοιμος την Τρίτη. Μου αρέσουν, όμως, αυτές οι προκλήσεις και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ