Φέντερερ: «Δεν φοβάμαι τον Ναδάλ…»

Φέντερερ: «Δεν φοβάμαι τον Ναδάλ…»

Ο Ελβετός τενίστας μίλησε για τη νίκη επί του Στάνισλας Βαβρίνκα, αλλά και για τη μεγάλη μάχη που ακολουθεί με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ βγήκε νικητής στον ελβετικό εμφύλιο με τον Στάνισλας Βαβρίνκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο «μαέστρος» στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Βαβρίνκα, μίλησε για τη μάχη με τον Ισπανό τενίστα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν φοβόταν τον Ναδάλ δεν θα κατέβαινε να παίξει στο χώμα

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πάντα υπάρχει η πιθανότητα νίκης, αλλιώς κανείς δεν θα ερχόταν στο γήπεδο γιατί όλοι θα ήξεραν το αποτέλεσμα. Κάθε ματς πρέπει να παιχτεί, πριν κριθεί. Και όλοι αυτό σκέφτονται όταν αντιμετωπίζουν τον Ράφα. Ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο. Απλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να έχει πρόβλημα. Μπορεί να είναι άρρωστος. Δεν ξέρεις. Μπορεί να παίζεις εξαιρετικά και εκείνος να ταλαιπωρείται. Μπορεί να έχει αέρα, δέκα διακοπές λόγω βροχής.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω εναντίον του Ράφα, διότι αν θες να πετύχεις κάτι στο χώμα, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα πέσεις πάνω στον Ναδάλ, γιατί είναι τόσο δυνατός που θα είναι εκεί. Το ήξερα όταν αποφάσισα να παίξω στο χώμα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί. Αν είχα στο μυαλό μου να τον αποφύγω, τότε δεν θα έπρεπε να παίξω στο χώμα. Αυτή η νοοτροπία με βοήθησε να παίξω τόσο καλά μέχρι τώρα στο τουρνουά».

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει έναν αριστερόχειρα, ανέφερε: «Παλιά το μισούσα. Τώρα μου αρέσει, διότι είναι μια τεράστια πρόκληση να αγωνίζεσαι εναντίον τους. Και αυτός είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει. Ανυπομονώ για το τεστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ