Ο δρόμος της Σάκκαρη προς το Γουίμπλεντον

Ο δρόμος της Σάκκαρη προς το Γουίμπλεντον

Η Ελληνίδα τενίστρια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Γουίμπλεντον, θα λάβει μέρος στα τουρνουά που θα διεξαχθούν σε Νότιγχαμ, Μπέρμπιγχαμ και Ίστμπουρν.

Η Μαρία Σάκκαρη, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφήνει πίσω της πλέον τη χωμάτινη σεζόν και στρέφει το βλέμμα της στην «grass season», με το βλέμμα στο Γουίμπλεντον.

Η Ελληνίδα τενίστρια τις επόμενες εβδομάδες θα αγωνιστεί σε τρία τουρνουά και θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του τρίτου Γκραντ Σλαμ.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη συμπατριώτισσά μας θα ταξιδέψει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Νότιγχαμ, όπου θα λάβει μέρος στο τοπικό τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα μετακομίσει στο Μπέρμπιγχαμ, όπου θα αγωνιστεί στο ομώνυμο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 23/6.

Τελευταίος σταθμός της Σάκκαρη πριν το Γουίμπλεντον θα είναι το Ίστμπουρν και το ομώνυμο τουρνουά, όπου θα γίνει την εβδομάδα 24-30/6. Υπενθυμίζουμε ότι το Γουίμπλεντον θα ξεκινήσει την 1/7 και θα ολοκληρωθεί στις 14/7.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι  η Μαρία, Νο. 28 στην παγκόσμια κατάταξης, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε πρόωρα, ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο την χωμάτινη σεζόν, καθώς πήρε τον τίτλο στο Ραμπάτ και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στη Ρώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ