Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα στην Ισπανία: «Εστησαν τον τελικό του Γουίμπλεντον!»

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα στην Ισπανία: «Εστησαν τον τελικό του Γουίμπλεντον!»

Βγήκαν στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες του Αράντα, ο οποίος πρότεινε σε έναν φίλο του να παίξει ήττα των Φελισιάνο Λόπεθ και Μάρκ Λόπεθ στον τελικό του Γουίμπλεντον το 2017!

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα που φέρεται να έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου στην Ισπανία και στο όποιο εμφανίζεται ως ηγετικό στέλεχος ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού, Αρη και Βέροιας, Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες, το κύκλωμα φέρεται να είχε «άκρες» ακόμα και στον χώρο του τένις. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, στο στόχαστρο του κυκλώματος βρέθηκε και ο τελικός του Γουίμπλεντον το 2017, στον οποίο έπαιξαν οι Ισπανοί Φελισιάνο Λόπεθ και Μάρκ Λόπεθ απέναντι στους Αυστραλούς Ματ Ριντ και Τζον Πάτρικ Σμιθ.

Στην εν λόγω συνομιλία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο επίσης φερόμενος ως ηγέτης του κυκλώματος, Αράντα, γίνεται λόγος για τον τελικό του βρετανικού γκραντ Σλαμ. Συγκεκριμένα, ο Αράντα δύο λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς, παίρνει τηλέφωνο σε γνωστό του πρόσωπο και του προτείνει να ποντάρει στο ενδεχόμενο ήττας του ισπανικού ζευγαριού, ζητώντας ωστόσο το 50% των κερδών του στοιχήματος.

Τελικά οι Φελισιάνο Λόπεθ και Μάρκ Λόπεθ όντως ηττήθηκαν με 3-1 σετ, αν και είχαν πάρει το πρώτο. Οι αρχές πλέον ερευνούν και τους δύο Ισπανούς τενίστες, για το ενδεχόμενο να υπάρχει δόλος ή κάποιο προσυμφωνημένο αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ