Queen’s: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη το ματς του Τσιτσιπά

Queen’s: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη το ματς του Τσιτσιπά

Το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Κάιλ Εντμουντ, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης, μεταφέρθηκε για το απόγευμα της Τετάρτης και θα διεξαχθεί περίπου στις 17:00 με 18:00.

Η έντονη βροχόπτωση που πέφτει από το πρωί της Τρίτης στο Λονδίνο ανάγκασε τους διοργανωτές του Queen’s Championship να αναβάλλουν όλα τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν σήμερα, ανάμεσά τους και αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάιλ Εμτνουντ.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο 20χρονος το απόγευμα της Τρίτης θα αντιμετώπιζε το Νο.1 τενίστα της Μεγάλης Βρετανίας για τον πρώτο γύρο, ωστόσο, η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την βρετανική πρωτεύουσα δεν επέτρεψε να διεξαχθούν οι σημερινές αναμετρήσεις.

Ως εκ τούτου τόσο το ματς του Στέφανου με τον Βρετανό τενίστα, όσα και τα υπόλοιπα που αναβλήθηκαν, μετατέθηκαν για αύριο. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι του Ελληνα τενίστα με τον Εντμουντ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις 17:00 με 18:00, ανάλογα πάντα με το πόσο θα διαρκέσουν τα προηγούμενα ματς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ