Η βροχή σταμάτησε τον Τσιτσιπά

Η βροχή σταμάτησε τον Τσιτσιπά

Το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάιλ Έντμουντ στο Queens διακόπηκε στο δεύτερο σετ (6-3, 3-3) λόγω βροχής και θα συνεχιστεί την Πέμπτη (20/6).

Η βροχή έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο εχθρό του Στέφανου Τσιτσιπά, με το παιχνίδι του Ελληνα τενίστα με τον Κάιλ Εντμουντ για τον πρώτο γύρο του Queen’s Club Championships να διακόπτεται στο δεύτερο σετ (6-3, 3-3 [30-30]), λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το ματς του «Τσιτσιφάστ» με τον Βρετανό ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη, αλλά λόγω της έντονης βροχόπτωσης όλοι οι αγώνες ακυρώθηκαν και μεταφέρθηκαν για την επόμενη ημέρα. Η βροχή, ωστόσο, συνεχίστηκε και σήμερα, με αποτέλεσμα το ματς του 20χρονο να ξεκινήσει στις 20:00 αντί για τις 17:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Μετά κόπων και βασάνων ο αγώνας του Ελληνα τενίστα με τον Εντμουντ ξεκίνησε, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο Λονδίνο, με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά στα μέσα του δεύτερου σετ και να μεταφέρεται για την Πέμπτη.

Ο Τσιτσιπάς στο αποψινό παιχνίδι, σε αντίθεση με το πρόσφατο που έδωσε στο ολλανδικό όπεν απέναντι στον Νικολάς Τζάρι, μπήκε δυνατά και με μπρέικ στο δεύτερο σέρβις γκέιμ του Βρετανού προηγήθηκε με 2-1. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, μέχρι το 3-3. Ο Στέφανος πήρε τις μπάλες να σερβίρει, αλλά η βροχή δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το γκέιμ, το οποίο διεκόπη με το σκορ στο 30-30. Από εκεί θα ξεκινήσει την Πέμπτη και ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το έργο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ