Ο κακός δαίμονας του Τσιτσιπά! (vid)

Ο κακός δαίμονας του Τσιτσιπά! (vid)

Ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ απέκλεισε τον Τσιτσιπά από τη συνέχεια του Queen's Club Championships, κερδίζοντας τον Ελληνα τενίστα για πέμπτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα, σε επίπεδο ATP o Στέφανος δεν έχει πάρει ούτε σετ απέναντι τον Καναδό!

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Τσιτσιπά στο Queen’s Club Championships που διεξάγεται στο Λονδίνο, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του υψηλόσωμου Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Καναδός τενίστας πήρε τη νίκη με 2-0 σετ και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι ο κακός… δαίμονας του Στέφανου. Ο 18χρονος έχει αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά συνολικά πέντε φορές και μάλιστα και τις πέντε φορές έχει φύγει νικητής από το κορτ!

Οι τρεις από αυτές ήταν σε επίπεδο Junior και οι δύο σε επαγγελματικό. Σε επίπεδο ATP ο Καναδός έχει κερδίσει και τις δύο φορές χωρίς να χάσει ούτε σετ! Την πρώτη ήταν τον περασμένο Μάρτιο στο  τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς, όπου επικράτησε του Στέφανου με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πήρε την πρόκριση για τους «32» και η δεύτερη σήμερα στο Λονδίνο.

Ο Καναδός βέβαια σε γενικές γραμμές διανύει μια απίστευτη περίοδο, έχοντας απολογισμό 9-1 στα τελευταία 10 ματς! Την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του τουρνουά που διεξήχθη στη Στουτγκάρδη, όπου τελικά ηττήθηκε από τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ λοιπόν έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα του Στέφανου, ο οποίος θα πρέπει να βρει τρόπο να αρχίσει να παίρνει νίκες απέναντί του, καθώς είναι δεδομένο ότι θα συναντηθούν πάρα πολλές φορές στο μέλλον. Αλλωστε, πρόκειται για δύο από τους «χρυσούς» τενίστες της νέας γενιάς!

Δείτε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του Καναδού επί του Στέφανου στο Ιντιαν Γουέλς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ