Το συγκινητικό μήνυμα του Ντελ Πότρο (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντελ Πότρο (pic)

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πόρτο με μήνυμα που ανέβασε στα social media αναφέρθηκε στο νέο πρόβλημα τραυματισμού του και στο ενδεχόμενο να τερματίσει την καριέρα του

Ο 30χρονος Αργεντινός με μήνυμα που ανέβασε στα social media ενημέρωσε ότι θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου και αποκάλυψε ότι το ματς με τον Ντένις Σαποβάλοφ μπορεί να είναι και το τελευταίο που έδωσε στην καριέρα του, αφού υπέστη ρήξη επιγονατίδας στο δεξί πόδι..

Αναλυτικά όσα είπε στο video ο Αργεντινός:

«Μετά τις ιατρικές εξετάσεις και μιλώντας με τους γιατρούς είπαν ότι η επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή για την αποθεραπεία μου. Τους ζήτησα να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την υγεία μου, όχι μόνο για το τένις. Μου είπαν κατευθείαν να κάνω χειρουργείο. Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό. Αυτό θα γίνει αύριο στη Βαρκελώνη. Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή. Είναι δύσκολο να περνάς όλο αυτό ξανά. Δεν το περίμενα. Θα συμβεί όμως αύριο.

Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά. Ελπίζω να έχω μία καλή ανάρρωση, ελπίζω το γόνατό μου να αποθεραπευτεί σωστά. Αν αυτό ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας μου δεν το γνωρίζω. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας θα έχω το χρόνο να σκεφτώ καθαρά και θα δω τι είναι ικανό το σώμα μου να κάνει. Ήθελα να μοιραστώ τα νέα για το χειρουργείο μου μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη, τη δύναμη που μου δίνετε και όλη την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Delpo comenta sus sensaciones antes de la cirugía de rodilla. #FuerzaDelpo . English Subs on IGTV (click on link) . Words from @delpotrojuan before his knee surgery. . #delpo #delpotro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Team Delpo (@teamdelpo) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ