Ξέφυγε και πληρώνει ο Κύργιος (vid)

Ξέφυγε και πληρώνει ο Κύργιος (vid)

Ο 24χρονος τενίστας τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 17.500 δολάριων για τη συμπεριφορά του στα παιχνίδια με Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα και Φέλιξ Οζιέρ Αλιασίμ.

Θέμα συζήτησης για λάθος λόγους έγινε για μια ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος. Ο ιδιόρρυθμος τενίστας τα έκανε… μαντάρα στο Queen’s Championship και θα χρειαστεί να πληρώσει ως πρόστιμο σχεδόν τα μισά από τα χρήματα που κέρδισε για την πορεία του μέχρι τους «16».

Συγκεκριμένα, η επιταγή που θα λάμβανε από τους διοργανωτές για συμμετοχή του μέχρι τους «16» θα ήταν του ποσού των 32.500 δολαρίων, ωστόσο, τελικά θα λάβει μόλις 15.000 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα 17.500 θα παρακρατηθούν ως πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στα παιχνίδια με τους Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα και Φέλιξ Οζιέρ Αλιασίμ.

Ο 24χρονος τιμωρήθηκε για τρεις παραβάσεις αντιαθλητικής συμπεριφοράς, εκ των οποίων οι δύο έγιναν στον αγώνα με τον Ισπανό, για τις οποίες θα κληθεί πληρώσει συνολικά 7.500 δολάρια.

Η τρίτη και πιο σημαντική παράβαση έγινε απέναντι στον Καναδό και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 δολαρίων. Το εν λόγω ποσό αφορά την πράξη που έκανε το τέλος του αγώνα, όταν πέταξε τη ρακέτα του εκτός κορτ, κινδυνεύοντας να χτυπήσει κάποιον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ