Ιστμπουρν: Μάχη με την Κόντα η Σάκκαρη με φόντο τους «16»

Ιστμπουρν: Μάχη με την Κόντα η Σάκκαρη με φόντο τους «16»

Η Ελληνίδα τενίστρια το μεσημέρι της Τρίτης στις 15:30 θα αντιμετωπίσει την Τζο Κόντα και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στους «16» του βρετανικού τουρνουά.

Την Τζο Κόντα με στόχο την πρόκρισή στους «16» του τουρνουά που διεξάγεται στο Ιστμπουρν θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τρίτης στις 15:30 περίπου ώρα Ελλάδας η Μαρία Σάκκαρη.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο τενίστριες, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Η Βρετανίδα τενίστρια είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα που έδωσαν οι δύο αθλήτριες στο Γουίμπλεντον το 2017 με 2-0 σετ, ενώ η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε πριν από λίγες εβδομάδες στον τελικό που έγινε στο Ραμπάτ με 2-1 σετ.

Μάλιστα, απέναντι στην Κόντα η Σάκκαρη κατέκτησε τον πρώτο WTA τίτλο στην καριέρα της. Το έργο της Μαρίας, πάντως, αυτή τη φορά θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς η τενίστρια από την Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ φορμαρισμένη και προέρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις και μεγάλες νίκες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο.32 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η αντίπαλός της είναι στο Νο.19. Η νικήτρια θα έπαιζε πιθανότατα με το Νο.1 του κόσμου, Ασλεϊ Μπάρτι, αλλά η τενίστρια από την Αυστραλία απέσυρε τη συμμετοχή της. Ως εκ τούτου, η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία, που περνάει bye στον τρίτο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ