«Σίφουνας» ο Ναδάλ, έχασε σετ ο Φέντερερ (vids)

«Σίφουνας» ο Ναδάλ, έχασε σετ ο Φέντερερ (vids)

Ο Ισπανός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Γιουίτσι Σουγκίτα, ενώ ο Φέντερερ έχασε το πρώτο σετ στο ματς με τον Λόιντ Χάρις και χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή.

Την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον πανηγύρισαν οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, με τον Ελβετό να κερδίζει με 3-1 σετ (3-6, 6-1, 6-2, 6-2) τον Λόιντ Χάρις και τον Ισπανό να επικρατεί εύκολα με 3-0 σετ (6-3, 6-1, 6-3) του Γιουίτσι Σουγκίτα.

O «μαέστρος» αιφνιδιάστηκε από το πολύ δυνατό ξεκίνημα του κατά 16 χρόνια νεότερου αντιπάλου του και έχασε το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια, ωστόσο, ανέβασε την απόδοσή του, έχασε μόνο 5 games στα επόμενα τρία σετ και πέρασε στον δεύτερο γύρο, πετυχαίνοντας την 96η νίκη του στο Γκραντ Σλαμ του Λονδίνου. Επόμενος αντίπαλος για τον Φέντερερ θα είναι ο Τζέι Κλαρκ, ο οποίος απέκλεισε με 3-1 σετ τον Νόα Ρούμπιν.

Από την άλλη, ο Ματαντόρ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιάπωνα τενίστα, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστικός. Ο Ναδάλ επιβεβαίωσε απόλυτα τα προγνωστικά και «σφράγισε» το μεγάλο ραντεβού στον δεύτερο γύρο με τον Νικ Κύργιο, ο οποίος κέρδισε με 3-2 σετ τον συμπατριώτη του, Τζόρνταν Τόμσον.

Από εκεί και πέρα, στα άλλα αποτελέσματα της ημέρας, ο Σαμ Κουέρι έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νίκησε με 3-1 σετ τον Ντομινίκ Τιεμ και πέταξε εκτός συνέχειας τον Αυστριακό τενίστα, που πριν από λίγες εβδομάδες είχε φτάσει στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Ο Νισικόρι κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 σετ τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε ο φορμαρισμένος Τέιλορ Φριτζ, που επικράτησε επίσης με 3-0 σετ του Τόμας Μπέρντιχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ