Επίσημο: Συνεργασία Μάρεϊ – Σερένα στο μεικτό διπλό!

Επίσημο: Συνεργασία Μάρεϊ – Σερένα στο μεικτό διπλό!

Ο Βρετανός τενίστας θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Αμερικανίδα στο μεικτό διπλό και θα χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους θεατές του Γουίμπλεντον.

Την ευκαιρία να απολαύσουμε τη συνεργασία δύο τεράστιων αθλητών θα έχουμε στο φετινό Γουίμπλεντον, καθώς όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Αντι Μάρεϊ το βράδυ της Τρίτης, θα λάβει μέρος στο μεικτό διπλό με παρτενέρ τη Σερένα Γουίλιαμς!

Ο Βρετανός τενίστας θα ενώσει τις δυνάμεις του με την βασίλισσα του γυναικείου τένις και θα μας χαρίσουν απλόχερα σπουδαίο θέαμα, αντάξιο της κλάσης και της ποιότητάς τους.

Πως μπορεί να γίνει διαφορετικά άλλωστε, όταν στο κορτ θα βρίσκεται η τεράστια Σερένα Γουίλιαμς, η οποία στην πλούσια καριέρα της έχει κατακτήσει 23 Γκραντ Σλαμ στα μονά, 14 στο διπλό και 2 στο μεικτό διπλό;

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αμερικανίδα την Τρίτη έκανε πρεμιέρα στο μονό, κερδίζοντας σχετικά εύκολα την Τζιούλια Γκάτο – Μοντικόνε με 2-0 σετ (6-2, 7-5) και στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κάγια Τζούβαν. Από την άλλη, ο Μάρεϊ προέρχεται από την εγχείρηση στο ισχίο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα στο μονό.

Παρόλα αυτά θα λάβει μέρος στο διπλό με παρτενέρ τον Γάλλο Πιερ Ιγ Ερμπερτ και στον πρώτο γύρο την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τους Μάριους Κοπίλ και Ουγκο Ούμπερτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ