Σούπερ Σάκκαρη!

Σούπερ Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Μπούζκοβα και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Μόλις 66 λεπτά χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Μαρίε Μπούζκοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-1) και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη έλεγχε το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος και αντέδρασε αμέσως όταν η Τσέχα έφτασε πρώτη στο μπρέικ.

Ενώ η Μαρία θα προηγηθεί με 2-1, η αντίπαλος της θα πάρει χωρίς να χάσει πόντο το 4ο γκέιμ και θα φτάσει με μπρέικ στο 2-3.

Η «απάντηση» της Μαρίας είναι άμεση και έρχεται το μπρέικ που θα της δώσει το δικαίωμα να ισοφαρίσει σε 3-3 ενώ θα προηγηθεί ξανά με 4-3.  Ισοφαρίζει σε 4-4 η Τσέχα αλλά η Ελληνίδα με μπρέικ θα κάνει το 6-4 σε 41΄.

Αφού, λοιπόν, καθάρισε το πρώτο σετ με το μπρέικ που σημείωσε στο 5-4, μπήκε με άλλο αέρα στο court στη συνέχεια και έδειξε την κλάση της. Η Μπούζκοβα μπόρεσε μόνο μια φορά να κρατήσει το σερβίς της και η 23χρονη Ελληνίδα έφτασε με μεγάλη εμφάνιση άνετα στην πρόκριση.

Πλέον η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ελίνα Σβιτολίνα και τη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν, φιλοδοξώντας να περάσει σε φάση «16» major για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ