Ναδάλ: «Ο Κύργιος είναι επικίνδυνος»

Ναδάλ: «Ο Κύργιος είναι επικίνδυνος»

Ο Ισπανός τενίστας ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Νικ Κύργιο και απάντησε ότι ο Ελληνοαυστραλός με τον τρόπο που παίζει γίνεται επικίνδυνος.

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νικ Κύργιου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ράφαελ Ναδάλ, στις οποίες ανέφερε ότι στόχευσε επίτηδες τον Ισπανό τενίστα και μάλιστα επισήμανε ότι βάρεσε με όλη του τη δύναμη γιατί ήθελε να τον χτυπήσει στο στήθος!

Ο Ματαντόρ ως αληθινός κύριος και σεβόμενος το άθλημα αλλά και τη σπουδαία καριέρα που έχει πίσω του, δεν θέλησε να επιτεθεί λεκτικά στον Νικ Κύργιο. Το μόνο που είπε όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου, ήταν ότι ο Ελληνοαυστραλός με τον τρόπο που παίζει μερικές φορές γίνεται επικίνδυνος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το θέμα είναι ότι είμαστε σε άθλημα που έχει σχέση με σεβασμό και με το να παίζεις δίκαια όλη την ώρα. Δεν λέω ότι ο Νικ κάνει πράγματα για να ενοχλήσει τον αντίπαλο, αλλά μερικές φορές είναι επικίνδυνος. Όταν χτυπάει την μπάλα έτσι είναι επικίνδυνο. Δεν είναι επικίνδυνο για εμένα, αλλά για τον επόπτη, για τον κόσμο. Οταν χτυπάς την μπάλα έτσι, δεν ξέρεις πού θα πάει.

Ξέρω ότι είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά είμαι κι εγώ επαγγελματίας. Ξέρω ότι όταν χτυπάς έτσι την μπάλα, μπορεί να πάει οπουδήποτε. Αυτή τη φορά πήγε μέσα, σχεδόν με χτύπησε, κανένα πρόβλημα. Είμαι επαγγελματίας και ξέρω να την αποφύγω. Άλλη φορά, όμως, θα πάει πίσω και θα είναι επικίνδυνη στιγμή για τον επόπτη. Αν χτυπήσει, για παράδειγμα, μάτι, θα υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι όλο. δεν είναι ότι έχω νευριάσει μαζί του. Είναι ότι θέλω να παίξω αγώνα τένις. Μερικές φορές είναι δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ