Αποκλεισμός και στο διπλό για τη Σάκκαρη

Αποκλεισμός και στο διπλό για τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη και η Άιλα Τομλιάνοβιτς γνώρισαν την ήταν με 6-1, 6-4 από τις Γιαφάν Γουάνγκ και Άννα Μπλίνκοβα, με την ελληνίδα να τελειώνει άδοξα την πορεία της στο Wimbledon.

Μετά τον αποκλεισμό της από την Ελίνα Σβιτολίνα η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο διπλό του Wimbledon, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει κι εκεί.

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και στο διπλό του Wimbledon, καθώς μαζί τη συμπαίκτρια της, Άιλα Τομλιάνοβιτς, ηττήθηκαν στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Μετά από μια ώρα αγώνα, οι δύο τενίστριες γνώρισαν την ήττα από τις Άννα Μπλίνκοβα και Γιαφάν Γουάνγκ, με 6-1, 6-4.

Στο πρώτο σετ η Αυστραλέζα έχασε δύο φορές σέρβις γκέιμ δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις αντιπάλους της να φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση του σετ. Στο δεύτερο ήταν η σειρά της Μαρίας να χάσει το σερβίς της με αποτέλεσμα η Γουάνγκ και η Μπλίνκοβα να κάνουν το 2-0 στα σετ και την ελληνίδα να αποχαιρετάει το φημισμένο τουρνουά.

Αναμένεται να επιστρέψει στη δράση η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στο τέλος του μήνα, για το τουρνουά του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ