Γουίμπλεντον: Στους «16» με ρεκόρ ο Φέντερερ!

Γουίμπλεντον: Στους «16» με ρεκόρ ο Φέντερερ!

Ο Ελβετός νίκησε με 3-0 σετ τον Λούκας Πουίγ και με την 350η νίκη του σε επίπεδο Γκραντ Σλαμ πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Μετά τον Ράφαελ Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ «σφράγισε» το εισιτήριό του για τους «16» του Γουίμπλεντον. Ο Ελβετός «μαέστρος» το βράδυ του Σαββάτου επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Λούκας Πουίγ (7-5, 6-2, 7-6 [4]) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ο Φέντερερ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον για 17η φορά στην καριέρα του και έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος, που φτάνει τις 350 νίκες σε Γκραντ Σλαμ. Ένα ακόμα πολύ σπουδαίο επίτευγμα από τον τεράστιο Ρότζερ, που γνώρισε για μία ακόμα φορά την αποθέωση από τους θεατές που βρέθηκαν στο All England Club.

Ο 37χρονος στο σημερινό παιχνίδι με τον Γάλλο παρουσιάστηκε σοβαρός και παρότι δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη – πρόκριση. Ο Φέντερερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 39 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη, με τον αντίπαλό του να παραμένει σε ρόλο κομπάρσου καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στον 4ο γύρο ο Ελβετός θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος στον δεύτερο γύρο έστειλε στη… σύνταξη τον Μάρκο Παγδατή. Ο Ιταλός στον τρίτο γύρο κέρδισε δύσκολα με 3-2 σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και έφτασε τις 11 νίκες σε 12 αναμετρήσεις για φέτος στο γρασίδι.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ