Γουίμπλεντον: Ασταμάτητος ο Φέντερερ

Γουίμπλεντον: Ασταμάτητος ο Φέντερερ

Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε πολύ εύκολα του Ιταλού Ματέο Μπερετίνι (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κέι Νισικόρι.

Μετά τους Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ (6-1, 6-2, 6-2)  του Ματέο Μπερετίνι και συνέχισε τον δρόμο του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτή ήταν η 99η νίκη του «μαέστρου» στο Γουίμπλεντον, ενώ πέρασε για 17η στην καριέρα του στα προημιτελικά του βρετανικού Γκραντ Σλαμ. Ο 38χρονος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 winners και μόλις 5 αβίαστα λάθη.

Ο Μπερετίνι από την άλλη, μπορεί να είχε 11 νίκες στα τελευταία 12 ματς, αλλά σήμερα αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Εκανε 23 αβίαστα λάθη και είχε μόνο 14 winners, ενώ δέχθηκε 6 μπρέικ.

Ο Φέντερερ εκμεταλλεύτηκε το κακό βράδυ του Ιταλού και πήρε το εισιτήριο για την τελική 8άδα της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κέι Νισικόρι, που επικράτησε με 3-1 σετ του Κουκούσκιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ