Τζόκοβιτς: «Ο Φέντερερ παίζει γρήγορα, αλλά ξέρω τι να περιμένω…»

Τζόκοβιτς: «Ο Φέντερερ παίζει γρήγορα, αλλά ξέρω τι να περιμένω…»

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε για τη μεγάλη μάχη που θα δώσει με τον Ελβετό μαέστρο στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Τιτανομαχία Ρότζερ Φέντερερ – Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχουμε στον μεγάλο τελικό του φετινού Γουίμπλεντον, με τον Σέρβο τενίστα να κερδίζει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και τον Ελβετό να βγαίνει νικητής στην επική αναμέτρηση με τον Ράφαελ Ναδάλ (3-1).

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου μίλησε για τη μάχη που θα δώσει με τον Ρότζερ Φέντερερ, τονίζοντας ότι ξέρει πολύ καλά τι να περιμένει από τον «μαέστρο», καθώς τον έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο Ελβετός αρέσκεται να παίζει στο χορτάρι.

«Ο Φέντερερ είναι καλός παντού, αλλά ειδικά εδώ. Η επιφάνεια συμπληρώνει το παιχνίδι του. Του αρέσει να παίζει γρήγορα. Παίρνει χρόνο από τον αντίπαλό του, σε κάνει να βιαστείς. Οπότε για παίκτες σαν εμένα και τον Ναδάλ, που χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, είναι μια διαρκής πίεση που πρέπει να διαχειριστείς. Έχω παίξει μαζί του μερικούς επικούς τελικούς δύο σερί χρόνια, άρα ξέρω τι να περιμένω», ανέφερε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο τενίστες έχουν παίξει συνολικά 49 φορές, με τον Σέρβο να προηγείται με 27-22.  Ο Νόλε μάλιστα έχει δύο νίκες σε τρεις αγώνες στο Γουίμπλεντον απέναντι στον Φέντερερ, ενώ τελευταία νίκη του Ελβετού ήταν στα ATP Finals 2015.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ