Ντοπέ τενίστρια του Top-100!

Ντοπέ τενίστρια του Top-100!

Η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια βρέθηκε θετική στις ουσίες SARM S-22 και SARM LGB 4033, σε δείγμα που είχε δώσει στις αρχές Ιουνίου κατά τη συμμετοχής της τουρνουά «Croatian Bol Ladies Open».

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, με την Βραζιλιάνα τενίστρια, Νο. 99 στην παγκόσμια κατάταξη, να είναι πλέον αντιμέτωπη με βαριά καμπάνα.

Συγκεκριμένα, κατά τη συμμετοχή της στο τουρνουά «Croatian Bol Ladies Open», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου στην ομώνυμη πόλη της Κροατίας, υποβλήθηκε σε αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και στα ούρα της ανιχνεύθηκαν οι ουσίες SARM S-22 και SARM LGB 4033.  Πρόκειται για δύο ουσίες που βρίσκονται στην κατηγορία S1 της WADA, με την 23χρονη να τίθεται αυτόματα στο περιθώριο και να αποκλείεται από κάθε διοργάνωση.

Το εν λόγω τουρνουά διεξήχθη από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, ενώ το δείγμα ελήφθη στις 4/6. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βραζιλιάνα αγωνίστηκε κανονικά στο Wimblendon και μάλιστα έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο, όπου αποκλείστηκε από την Νταρτ. Στον πρώτο γύρο είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη και είχε αποκλείσει την Ισπανίδα, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.

Η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε φτάσει μέχρι το Νο. 58 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ έγινε η τρίτη εκπρόσωπος από την Βραζιλία που βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες. Στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Τόμας Μπελούτσι και Ζοάο Σόουζα, οι οποίοι επίσης είχαν πιαστεί ντοπέ.

Η τιμωρία της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις, ωστόσο, της έχει ήδη επιβληθεί αποκλεισμός από κάθε διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ