Ο Κύργιος προκαλεί ξανά: «Εσβησε» τον Νόβακ Τζόκοβιτς! (vid)

Ο Κύργιος προκαλεί ξανά: «Εσβησε» τον Νόβακ Τζόκοβιτς! (vid)

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας συνάντησε έναν οπαδό του Τζόκοβιτς στην Ατλάντα, ο οποίος φορούσε μια φανέλα με το όνομα του Σέρβου, πήρε έναν μαρκαδόρο και τράβηξε ένα μεγάλο «Χ» στο Νόβακ!

Ο Νικ Κύργιος έχει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, ο οποίος επισκιάζει το πλούσιο ταλέντο του και τον κάνει αντιπαθητικό στην πλειοψηφία του τενιστικού κοινού. Ο Ελληνοαυστραλός θα μπορούσε να κάνει… παπάδες στα κορτ και να βρίσκεται άνετα στο Top-5 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά έχει επιλέξει να γίνεται viral για λάθος λόγους.

Ενας από τους λόγους που παραμένει στην επικαιρότητα είναι η κόντρα του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Κύργιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την… πει στον Σέρβο, ο οποίος, όμως, έχει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και απλά αφήνει τον Νικ να εκτίθεται. Ο 24χρονος, λοιπόν, πρόσφατα συνάντησε στους δρόμους της Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών έναν οπαδό του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος φορούσε μια μπλούζα με το όνομα του κορυφαίου τενίστα αυτή την εποχή στον κόσμο.

Μόλις τον είδε, τον πλησίασε και με έναν μαρκαδόρο τράβηξε ένα μεγάλο «X» πάνω στο Νόβακ, δείχνοντας την αντιπάθειά του για τον Σέρβο τενίστα. «Να τι πιστεύω για σένα και για τη μπλούζα σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικ Κύργιος στην κάμερα. Ένα ακόμα… χτύπημα από τον Ελληνοαυστραλό, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δείχνει την αντιπάθειά του για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος όμως συνεχίζει να αδιαφορεί.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ