Citi Open: Δύσκολη κλήρωση για Τσιτσιπά και Κύργιο

Citi Open: Δύσκολη κλήρωση για Τσιτσιπά και Κύργιο

Ο Ελληνας τενίστας και ο Ελληνοαυστραλός στον πρώτο γύρο θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό, Χουάν Στεμπαστιάν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φάρα!

Ατυχοι στάθηκαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος στην κλήρωση του Citi Open, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον (29/7 – 5/08), καθώς ο Ελληνας τενίστας και ο Ελληνοαυστραλός κληρώθηκαν με τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό, Χουάν Στεμπαστιάν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φάρα!

Το έργο του Στέφανου και του Νικ θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς θα έχουν απέναντί τους μια δεμένη ομάδα, η οποία πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις. Οι Κολομβιανοί είναι στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση.

Ο Τσιτσιπάς και ο Κύργιος πάντως θα παλέψουν και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο φετινό Citi Open θα λάβουν μέρος επίσης πολλά και ενδιαφέρονται ζευγάρια, όπως αυτά των Αντι και Τζίμι Μάρεϊ, Νικολά Μαού και Εντουάρντ Ρότζερ – Βάσελιν και Μπομπ και Μάικ Μπράιαν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει μέρος και στο μονό, όπου στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τόμι Πολ – Ντένις Κούντλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ