Ήττα για Τσιτσιπά και Κύργιο στο διπλό

Ήττα για Τσιτσιπά και Κύργιο στο διπλό

Δεν τα κατάφερε το δίδυμο Τσιτσιπά/ Κύργιου, καθώς πάλεψε αλλά ηττήθηκε από το νο. 1 του ταμπλό στα διπλά σε κάτι παραπάνω από μία ώρα.

Την ήττα γνώρισε στο τουρνουά της Ουάσιγκτον το δίδυμο Τσιτσιπά/ Κύργιου από τους Κολομβιανούς Καμπάλ/ Φάρα με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 10-5). Οι νικητές του Γουίμπλεντον χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από μία ώρα για να κερδίσουν τους Τσιτσιπά/ Κύργιο.

Στο πρώτο σετ Καμπάλ και Φάρα έκαναν νωρίς το μπρέικ και προηγήθηκαν με 3-0. Έκτοτε δεν απειλήθηκαν και κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ με 6-3.

Ο Τσιτσιπάς με τον Κύργιο αντέδρασαν στη συνέχεια και κάνοντας το μπρέικ προηγήθηκαν με 4-2 στο δεύτερο σετ. Κατέκτησαν τα γκέιμς που σέρβιραν και οδήγησαν το ματς στο σούπερ tie break.

Οι έμπειροι Κολομβιανοί στο τελευταίο σετ του ματς προηγήθηκαν με 4-1 και τελικά κατέκτησαν το σετ με 10-5, παίρνοντας και την νίκη- πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τσιτσιπάς και Κύργιος επικεντρώνονται πλέον στα παιχνίδια τους στα μονά. Ο Κύργιος αγωνίζεται ξημερώματα Τετάρτης με τον Κβιατκόφσκι για τον πρώτο γύρο του τουρνουά, ενώ ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Αμερικανό Τόμι Πολ βράδυ Τετάρτης ή ξημερώματα Πέμπτης για τον δέυτερο γύρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ